|
|
#52 (permalink) |
|
Dial-Up Üye
Teşekkür: 0
5 mesajı 6 teşekkür aldı
|
Eklentideki sorun giderilebilir mi? İe de böyle gözüküyor. firefoxta normal... İe kullanıcıları için kötü bir görüntü...
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Forum Kurucusu
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Teşekkür: 51
43 mesajı 121 teşekkür aldı
|
Bilgi için teşekkürler ilgileneceğiz.
Profili düzenle menüsüne yeni bölümler eklenmiştir. ![]() Bilge Adam IT Academy Teknik Destek Uzmanı # Soru istek & öneri için özel mesaj atabilirsiniz. # Admin # [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Biz daha hiç birşey yapmadık ! |
|
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Dial-Up Üye
Teşekkür: 0
5 mesajı 6 teşekkür aldı
|
Rica ederim de aklıma gelmişken... Aklımda bir şey var. Bişr arkadaş photoshop videosu hazırlıyordu. Demin de bakmıştım ama nicki aklıma gelmedi şimdi... Photoshop bölümüne bir alt bölüm yapabilir miyiz? Photoshop çelışmalarını anlatırız orada? O alt başlıkta sadece çalışmalar konur. Bu şekilde photoshop bilgileri ile araya kaynamamış olur. Hatta eğer yapabilirsek sadece belirli kişiler o başlığa konu açabilsin. Mesela zaman buldukça orada bazı şeyler anlatabileceğimi düşünüyorum ve bunu da yapıcam sanırım. Çünkü photoshop uğraşılmadan üzerinde profesyonelleşebileceğiniz bir şey değil. Ben de çok çok iyi bilmiyorum photoshop'u ama orada birşeyler anlatarak kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Başka bir forumda bunu yapıyordum. Çok da geliştirdim kendimi. O forum hâla duruyor ama ortam olarak, üye olarak pek teknoloji ile ilgili bir forum sayılmadığı için orada devam etmek istemiyorum... Yardımınız olursa sevinirim bu konuda...
|
|
|
|
#55 (permalink) | |
|
Portaldan Sorumlu
Yönetici Yardımcısı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Teşekkür: 3
12 mesajı 25 teşekkür aldı
|
Alıntı:
![]() - İnternet Explorer'daki bannerin, iframe den taşıp kaydırma çubuğunu çıkartma sorunuda halledildi
|
|
| Teşekkür.. | micromalik (28.11.2008) |
|
|
#56 (permalink) |
|
VDSL Üye
Teşekkür: 59
23 mesajı 31 teşekkür aldı
|
Bu sefer Mozilla Firefox 'ta kaydırma çubuğu çıkıyor.
Bknz: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Portaldan Sorumlu
Yönetici Yardımcısı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Teşekkür: 3
12 mesajı 25 teşekkür aldı
|
ana sayfa linkini kullanın şimdilik, bannere tıklayıp forum ana sayfasına gitmek istediğinizde, üstteki iframe içinde açmaya çalışıyor.
düzelticeğim ![]() -- Edit: Sorun Halledildi
![]() “ İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır " Konu Du Hast tarafından (20.11.2008 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
|
ADSL Üye
Teşekkür: 14
14 mesajı 17 teşekkür aldı
|
Bilmiyorum sizde yaşıyormusunuz aynı sorunu... yeni bir başlık açacağım zaman bir yerden alıntı yaptığım metni kopyala yapıştır yaptığım zaman konuyu aç butonuna tıkladığımda min karakter sayısına ulaşamadınız diye uyarı veriyor. yapıştırdığım yazıları görmüyor.
|
|
|
|
#59 (permalink) | ||
|
KabloNet Üye
Teşekkür: 30
2 mesajı 3 teşekkür aldı
|
Alıntı:
Eğer sadece "Quote" tagı içerisine yazılarını yazarsan o uyarıyı verir. Alıntı:
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
ADSL Üye
Teşekkür: 14
14 mesajı 17 teşekkür aldı
|
evet normal bir şekilde konu açıyorum ve başka bir yerden kopyaladığım metni oraya yapıştırıyorum! ama pek ilgilenen olmadı önemli değil bende açmam o konuları napalım.
|
|